Nieuwsberichten

In december 2015 start een nieuwe EHBO-cursus EERSTEHULPVERLENER

KNV EHBO afd. Gasselte start in december 2015 een nieuwe EHBO-cursus

EERSTEHULPVERLENER

(Basiskennis EHBO)

De cursus bestaat uit 12 lessen van 2 uur en wordt gegeven op de maandag– of dinsdagavonden van 19.30 tot 21.30 uur. Wij bieden deze cursus aan voor € 195,00, inclusief cursusboek, reanimatietraining met AED en afsluitend examen.

De cursus vindt, onder voorbehoud van voldoende deelname, plaats in: Dorpshuis De Spil, Ceresstraat 4, 9514 CA Gasselternijveen.

Examen EHBO

Op maandagavond 11 mei hebben 5 cursisten van onze vereniging examen gedaan voor het behalen van hun EHBO diploma. Met trots kunnen wij u vertellen dat alle cursisten zijn geslaagd. Namens het bestuur van de vereniging feliciteren ik hun van harte met het behalen van hun diploma.

Nieuwe cursus EHBO

KNV EHBO afd. Gasselte start op 16 februari 2015 een nieuwe EHBO-cursus

EERSTEHULPVERLENER

(Basiskennis EHBO)

De cursus bestaat uit 12 lessen van 2 uur en wordt gegeven op de maandagavonden van 19.30 tot 21.30 uur.
Wij bieden deze cursus aan voor € 195,- , inclusief cursusboek, reanimatietraining met AED en diploma.
Deze cursus vindt, onder voorbehoud van voldoende deelname, plaats in: Dorpshuis De Spil, Ceresstraat 4, 9514 CA Gasselternijveen.

Eerste Hulp bij stembandlozen

Op maandag 6 oktober is de EHBO vereniging gestart met het seizoen 2014/2015. Tijdens deze avond is er een lezing gegeven door de heer Veringa van de stichting NSvG. Wil je meer informatie over het verlenen van eerste hulp aan stembandlozen klik dan op onderstaande link:
NSvG_brochure_eerste-hulp-bij-stembandlozen_2013.pdf

Voorkeur voor vervolglessen doorgeven

Geef voor 15 september je voorkeur door via het contactformulier dat je hier kan vinden. Kies dan voor de optie: "Aanmelden voor een (herhalings) cursus" en vervolgens "Vervolgcursussen voor EHBO'ers met een diploma of een cerificaat".

Pagina's